Kimber ütles BNS-ile, et tema kodus olnud arvutid viidi ära eelmisel nädalal ja need lubati talle tagastada esmaspäeval.

Kimberi andmeil on uurimise käigus küsitletud ka leivaliidu liikmeid. Uurimise võimaliku lõpu kohta Kimber enda sõnul uurijatelt infot pole saanud.

Konkurentsiameti juht Märt Ots ütles Delfile, et kuna menetlust viib läbi riigiprokuratuur, siis ka nemad kommenteerivad kõiki menetlustoiminguid.

"Saan kinnitada seda, et selle kriminaalmenetluse raames on tehtud erinevaid menetlustoiminguid, kuid milliseid täpselt, seda me kriminaalmenetluse huvides ei täpsustaks," ütles riigiprokuratuuri avalike suhete juht Kadri Tammai.

Kriminaalmenetlus võimaliku konkurentsi kahjustava kokkuleppe uurimiseks käivitus eelmise nädala teisipäeval. Kriminaalmenetlust juhib riigiprokuratuur ja seda viib läbi konkurentsiamet.

Kriminaalmenetluse eesmärgiks on tuvastada, kas leivatootjad on toime pannud konkurentsi kahjustava tegevuse, see tähendab kooskõlastanud või kokku leppinud hindu või muid kauplemistingimusi.

Leivaliit üllitas üle-eelmisel reedel teate, mille kohaselt on leiva ja teiste pagaritoodete hinnatõus 10-20 protsendi võrra lähiajal "vältimatu". Samas on Kimber öelnud, et hinnakokkuleppe kahtlused on alusetud.