Äripäeval ja IBM Eestil on au teatada, et Ameerika Ühendriikide 42. president William Jefferson Clinton astub peaesinejana üles Tallinnas 10. juunil toimuval majanduskonverentsil. Konverentsi läbiv teema on globaliseerumise mõju Eesti majandusele ja ühiskonnale.

“See on meile tähtsündmus,” ütles Äripäeva peatoimetaja Igor Rõtov. “Meil on väga hea meel kutsuda sellest osa saama Eesti arvamusliidreid ja otsustajaid ning see kohtumine kujuneb kindlasti edukaks ja meeldejäävaks.” “USA endise presidendi Clintoni külaskäik Tallinna kiirendab Eesti läbimurret rahvusvahelisele areenile,” kinnitab IBM Eesti tegevjuht Valdo Randpere. Konverentsile on kutsutud esinema EV president Arnold Rüütel, Tallinna linnapea Edgar Savisaar, Pakterminali nõukogu esimees Aadu Luukas, Tartu ja California Ülikooli emeriitprofessor Rein Taagepera, USA suursaadik Joseph Michael DeThomas ja Riigikogu liige Toomas Hendrik Ilves.

Konverentsile registreerimine algab 2. mail. Täpne ajakava ja osalemise tingimused ilmuvad Äripäevas.

Konverentsipääsmete müügitulust toetatakse Ida-Virumaal Kiikla mõisa laste- ja noortekodu rajamist, mille eesmärk on tagada lastele lastekodust lahkumise järel tugipunkt ja õpetada neile eluks vajalikke oskusi.