Telekanal kuulub alates 17. oktoobrist Kalev Meediale, teatas Elion.

"Meil on väga hea meel, et tänu telekanali Neljas üleminekule Kalev Meedia gruppi on Neljas edaspidi kättesaadav palju enamatele televaatajatele. Samuti oleme väga rõõmsad, et just Eesti suurim digiTV-operaator Elion astub esimesena selle sammu ja viib Neljanda oma vaatajateni," rõhutas Kalev Meedia juht Alar Pink.

Kanalile annavad näo paljude auhindadega pärjatud noortesari „Hollyoaks”, noortekomöödia „Skins”, disaineriotsing sarjas „Heidi Klum otsib moeloojat” ning vestlussaade „Doktor Phil”. Samuti näitab Neljas laias valikus uusi kvaliteetfilme, sealhulgas möödunud kevadel neli Oscarit võitnud „Kahe tule vahel” ning kriitikute lemmikud „Paabel”, „Paani labürint”, „Kuninganna” jpm.

Kõige suuremat tähelepanu pöörab telekanal Neljas noortele ja naisvaatajatele, kes soovivad osa saada maailma juhtivate telekanalite programmiparemikust, kõneainet pakkuvatest tele- ja tõsielusarjadest ning Euroopa seriaalidest.

Neljas on nähtav kõikidele Elioni digiTV Eesti ja Slaavi põhipaketi klientidele ning kanal on esialgu leitav numbri 123 alt. Kaabel digiTV-s asub Neljas kanalikohal 45.