Ühendatud Piletite meeskonna tugevdamise eesmärk on tagada Tallinna piletisüsteemi hanke tähtaegne valmimine selle aasta septembris, arendada edasi ühistranspordi sõiduplaanide vaatamise ning piletite ostmise võimalusi veebis ja mobiilis ning alustada Eestis loodud piletilahenduste eksporti välisturgudel, teatas firma.

Konks omab varasemat kogemust nii pileti- kui infotehnoloogiaäris ning head koostöökogemust kohalike omavalitsustega. 1999 - 2008 töötas ta erinevatel ametikohtadel rahvusvahelises kontsernis G4S, sealhulgas AS-i Ühisteenused juhina.

Ta on loonud sellised internetiärid nagu varuosa24.ee OÜ ja bussipiletid.ee, millest viimase ta ka uude ettevõtte kaasa võttis.

Nimelt ostis Ühendatud Piletid ühistranspordi sõiduaegade vaatamiseks ja piletite ostmiseks loodud Bussipiletid.ee Androidi ja iPhone mobiilirakendused ning kodulehe www.bussipiletid.ee.

Tallinna uus planeeritav piletisüsteem baseerub puutevabal elektroonilisel plastkaardil, mis asendab tänased paberkandjatel sõidupiletid.