Ettevõtte haldab Karjamaa Gümnaasiumi, Haabersti Vene Gümnaasiumi, Sikupilli Gümnaasiumi, Nõmme Gümnaasiumi ja Tallinna Ühisgümnaasiumi. 2006. aastal andis Tallinna linn viis kooli toona Oliver Kruudale kuulunud BCA Centeri omanikfirma Kalev REC-i hallata ja neile ka koolide hoonestusõiguse kuni 2036. aastaks.

Äripäev kirjutas veebruaris, et ettevõttest 50 protsenti omanud ehitus- ja kinnisvaraettevõtja Olaf Hermani kinnitusel ettevõtte osakute liikumine Nordea pangakontole mingeid sisulisi muutusi ei toimunud. „Olen seda ka varem öelnud, et mulle Tallinna linn äripartnerina sobib väga hästi ja ma ei kavatse osalust võõrandada," märkis Herman, kelle firmale OÜ Kristobal kuulus kuni üle-eelmise nädalani 50 protsenti BCA Centerist.

Osaluse pangakontole liikumise põhjus on tema firmade ümberstruktureerimises. „Mis kontol ma oma osalust hoian, see on minu valik," lisas Herman. BCA Center teine osanik oli veebruari alul toimunud tehinguni OÜ Kentex Holding, mille osanikuks on ametlikult samuti Nordea panga konto. Kentex Holdingu juhatuse liige on ettevõtja Oliver Kruuda hea sõber ja kooliaegne pinginaaber Mati Tusov.

Kentex Holding omandas mullu oktoobris osaluse BCA Centeris ehitusettevõtja Jaanus Otsa firmalt Markwend.