Alari Piperal, kes kuulus uudistesaate "De Facto" andmetel Lätis uurimise all oleva firma omanikeringi 2011. aastal kui toetuste väljapetmine toimus, ei soovinud Ärilehele lisakommentaare anda. Piperal puhkes naerma kui kuulis, et teda seostatakse "pika ajalooga" teemaga ning kuigi tema nimi käis saatest läbi kui kohtuasja ühe süüdistatavana, ei osanud või ei tahtnud ta kohtuistungite ega firmaga seonduva kohta midagi öelda.

4. detsembril teatasid lätlased, et on Läti riigile kuuluva Rail Balticu esinduse (mis on aktsionäriks Balti riikide ühisettevõttes (RB Rail) etteotsa nimetanud Andris Linuzse. Nimetamiskomitee kiitis tema laialdasi kogemusi avaliku ja erasektori ettevõtete juhtimisel. Eilne uudistesaade aga näitas, et komitee ei olnud teadlik, et Linuzsele kuuluv firma Enercom Plus on juriidilise isikuna kriminaaluurimise all dokumentide võltsimise ja 1,6 miljoni euro ulatuses toetuse väljapetmise süüdistustega. Väidetavalt peaks asja kohtuistungid algama tuleva aasta aprillis. Linuzs füüsilise isikuna süüdistatavate hulka ei kuulu.

Alari Piperalist kirjutas 2014. aastal Äripäev seoses Läti suurima tuulepargi omanik Winergyga, mis läks oma laenuandja Norvik Bankaga pöördumatult tülli - ettevõte süüdistab panka katses Winergy kaaperdada, pank ettevõtet pettuses. Piperal oli Winenergyga seotud läbi mitmete teiste firmade.