Juuni alguses teatas pikaaegne saatejuht ning ajakirjanik Marii Karell, et ta lahkub uuriva ajakirjanduse saatest "Radar" ning lõpetab ühtlasi koostöö Eesti Meediaga. Toona lubas Karell, et teleekraanidelt ta ei kao.

Nüüd ongi selgunud, et Karelli järgmiseks sihtkohaks saab TV3, kus naine hakkab äriideede saate "Ajujaht" peatoimetajaks ning saatejuhiks. Projekt pole talle aga uus, sest "Ajujahi" kallal on naine ETV-s aastatel 2010-2013 töötanud. Tulevane ametikoht saavutati aga läbi EAS-i korraldatud "Ajujahi" telesaadete tootmise konkursi. Peale ühteteist telehooaega on saate koostöö ETV-ga lõppenud ning uusi Eesti äriideid hakatakse otsima eratelekanalis TV3.

Karelli sõnul on sellest, kuidas "Ajujaht" tema käe all muutub veel vara rääkida, ent kinnitas", et see ei saa olema sugugi ainuke projekt, millega ta sügisel tegelema hakkab. Veel avaldab Karell kahetsust, et tema ja Eesti Meedia teed nii ootamatult lahknesid, sest ta oleks soovinud vaatajaid saate jälgimise ning usalduse eest tänada.