Pooled on kokku leppinud, et tehingu hinda ega muid tingimusi ei avaldata.

Ostu eesmärk on laieneda uutesse ärisektoritesse, keskendudes grupi digitaalsete tulude osakaalu suurendamisele, tõsta Ekspress Grupi omakapitali tootlust ja kasutada ära lisanduva äritegevuse ja meediategevuse vahel tekkivat sünergiat; tugevdada olemasolevaid põhitegevusi ja toetada kontserni digitaalse muutuse läbiviimisel ning endada grupi äritegevuse mitmekesist digitaalset jalajälge.

SIA Biļešu Paradīze haldab elektroonilist piletimüügiplatvormi (bilesuparadize.lv) ja piletimüügikohti, müües nende kaudu ürituste korraldajate nimel pileteid erinevatele meelelahutusüritustele.
Ettevõte on korraldanud piletimüüki internetis üle 15 aasta ja on üks kahest juhtivast piletiteenuse pakkujast Lätis. 2018. aastal müüs Biļešu Paradīze pileteid enam kui 7000 üritusele.
Biļešu Paradise klientide hulgas on Lätis tuntud kultuuri- ja meelelahutusasutused ning iseseisvad ürituste korraldajad. SIA Biļešu Paradise peamised asutajad, Jānis Daube ja Ēriks Naļivaiko, osalevad jätkuvalt aktiivselt ettevõtte juhtimises.

Tehingut rahastati osaliselt Citadele banka ja Hans H.Luigele kuuluva Aktiva Finants OÜ poolt antud laenudega.