Skano Furniture Factory OÜ on viimase kolme majandusaasta jooksul jõudnud majandustegevusega järgmiste puhaskahjumi tulemusteni: 677 tuhat eurot aastal 2016, 284 tuhat eurot aastal 2017 ja 532 tuhat eurot aastal 2018.

Müügikäive on viimase kolme majandusaasta jooksul olnud 4,2 miljonit eurot aastal 2016, 3,6 miljonit eurot aastal 2017 ja 3 miljonit eurot aastal 2018.

Arvestades Skano Furniture Factory OÜ kohustuste kohandamist suhtes müügihinnaga, siis rahalist ülekannet ei tehta. Skano nõukogu ja juhatuse liikmete ning Wood Export OÜ vahel seosed puuduvad.

Peale Skano Furniture Factory OÜ müüki koosneb Skano Group AS järgmistest tütarettevõtetest: Skano Fibreboard OÜ (puitkiudplaadi tootmine ja müük), Skano Property OÜ (mis omab ja haldab kinnistut aadressil Suur-Jõe 48, Pärnu) ning Skano Furniture OÜ (eestis tegutsev jaekaubanduskett, mis omab kolme kauplust).

Mööbli tootmise üksuse müügi järgselt sõltuvad Skano igapäevased finantstulemused Skano kiudplaadi äri , Eestis tegutseva mööbli jaeäri ning Pärnus asuva üürikinnisvara tulemuslikkusest.