Algava saate ühisvaatamise eel konkursi seisu kommenteerides ütles Mart Maasik (SEB), et žürii ootab meeskondadelt alati kõige enam tõestust maksvate klientide kohta. "See kui keegi on valmis reaalselt sinu toote eest raha välja käima, on kõige olulisem märk, et oled õigel teel ja ei koba lihtsalt oma unistustes," ütles Maasik. "Ja nagu ma juba seitse aastat olen osalejatele öelnud: te kõik olete juba võitjad ning ärge unustage, Ajujaht on küll väga hea tee ettevõtlusega alustamiseks, kuid kindlasti mitte ainuke," lisas ta.

Ka Andrei Korobeinik rõhutas, et Ajujaht on alles algus. "See, kas ettevõte jääb ellu, sõltub kõige rohkem pühendumisest ja vankumatust eneseusust. Kõige tähtsam on mitte alla anda," ütles ta.

Kommenteerides oma esimest kogemust Ajujahi žürii liikmena, tunnistas Aivar Roop (EAS), et kõige raskemaks on osutunud loobumine oma esialgsest ettekujutusest, millised meeskonnad edukaks kujunevad. "Me eeldame meeskondadelt avatust oma ärimudeli lihvimiseks ja vajadusel muutmiseks. See tähendab, et peame ka ise olema valmis oma ootustest ja eelarvamustest loobuma," selgitas ta.