18. aprillil on Alexelas pikk päev, mil maailma erinevate valdkondade tipud esinevad sütitaval ja intrigeerval teemal "Julgus teha teisiti" - nii püütakse panna Eesti ärieliiti mõtlema teisiti, raamist välja ja rohkem riskima.

Aukartusäratav nimekiri teeb Ekspressi konverentsist "Julgus teha teisiti" Baltikumi viimaste aastate ühe suurima honorarifondiga ürituse. Esinejatele makstakse ca 200 000 eurot, millest ligi pool läheb ühele esinejale.

Sõna saavad esseist, mõtleja ning endine börsianalüütik Nassim Nicholas Taleb, tarbimiskäitumisespets Nir Eyal, lastekirjanik ja arvutuprogrammerija Linda Liukas, turundusguru Bob Hoffman, olümpiavõitja Gerd Kanter, kunstnik Kalev Mark Kostabi, Telia juhatja Robert Pajos ning investir Kristi Saare, ettevõtjad Yrjö Ojasaar, Sten Tamkivi ning Kaidi Ruusalepp.

"Suured esinejad ja suured eeskujud küsivad hingestatud esinemise eest korralikku honorari," kinnitasid konverentsi korraldajad. "Meie tahame kokku viia maailma valdkondade parimad Eesti tippude, ettevõtjate ja otsustajatega. Me väga loodame, et kvaliteetsed esinejad sünnitavad ka Eesti otsustes uut kvaliteeti ja julgustavad ettevõtjaid astuma samme, mida nad muidu ei julge."

Konverentsi korraldab Ekspress Meedia, täpsemalt loe SIIT.