“Seoses sooviga vähendada töökoormust on Ernesto Achille Preatoni otsustanud lahkuda kõigist grupi ettevõtete nõukogudest. Tema asendamiseks kaasame senisest enam emaettevõtte juhatuse liikmeid ning emaettevõtte tasemel on üldkoosolek just valinud uue nõukogu liikme,” teatas Pro Kapital grupi juhatuse esimees Paolo Michelozzi börsiteates.

Pro Kapital Grupp nõukogu esimees on Emanuele Bozzone, liikmed Petri Olkinuora, ja alates 27. maist uus liige Oscar Crameri.

Pro Kapital Eesti nõukogu esimees on Paolo Vittorio Michelozzi, liikmed Emanuele Bozzone ja 23. maist uus liige Oscar Crameri.

Tondi Kvartali nõukogu esimees on Allan Remmelkoor, liikmed Emanuele Bozzone ja uus liige alates 23. maist Oscar Crameri.

Tallinna Moekombinaadi nõukogu esimees on Paolo Vittorio Michelozzi, liikmed Emanuele Bozzone ja uus liige alates 27. maist 2020 Ernesto Preatoni Edoardo Axel Preatoni.

Pro Kapital Latvia nõukogus on Emanuele Bozzone, Allan Remmelkoor ja uus liige alates 28. maist 2020 Edoardo Axel Preatoni.

Ernesto Preatoni ja temaga seotud isikud omasid 31. märtsi seisuga umbes 40,38 protsenti Pro Kapitali aktsiatest.