Tallinna Lennujaama nõukogu esimehe Märten Vaikmaa sõnul otsustas nõukogu teha Riivo Tuvikesele ettepaneku asuda lennujaama juhatuse esimehe kohale, sest tema nägemus lennujaama arengust langes kokku nõukogu ja omaniku visiooniga.

"Nõukogu näeb Riivo Tuvikeses tugevat tippjuhti, kellel on rahvusvahelise müügi- ja koostöö kogemus, mida on kindlasti lennujaama juhtimisel vaja, arvestades aina suuremat konkurentsi lennundusturul ja vajadust luua uusi lennusihtkohti ning tõsta Eesti tuntust reisisihtkohana,” märkis ta.

Uue juhatuse esimehe puhul hindas nõukogu kõrgelt ka tema vaateid meeskonna juhtimisele. “Lennujaamas on oluline nii meeskonna kui ka kogukonna koostöö. Riivo Tuvike on suure juhtimiskogemusega ning inimesi, meeskonda ja organisatsiooni arendamist väärtustav juht,” rääkis Märten Vaikmaa.

Tallinna Lennujaama uue juhatuse esimehe Riivo Tuvikese sõnul plaanib ta keskenduda parimate lennuühenduste loomisele ja terminali laienduse ning linnaku arenduse ellu viimisele. Samuti peab ta oluliseks kaubalendude arvu suurendamist ja selleks vajaliku keskkonna loomist. Lisaks lennuühendustele ja taristu arendamisele peab ta oluliseks jätkata tööd Euroopa parima lennujaama tiitlikoha hoidmise nimel.

Riivo Tuvike töötas varem AS'i Luminor Liising juhina, kus tema esmaseks peamiseks ülesandeks oli viia läbi DNB Liisingu ja Nordea Finance Estonia ühinemine. Enne seda töötas Tuvike Nordea Finance's erinevatel ametikohtadel, viimati juhtis ta Nordea Finance grupi tasemel Euroopa müügiüksust, mis vastutas koostöö eest erinevate tootjatega Baltikumis ja Skandinaavias. Tuvikesel on Tartu Ülikooli magistrikraad strateegilise juhtimise alal.

Tallinna Lennujaama eelmine juhatuse esimees Piret Mürk-Dubout lahkus ametist 12. aprillil, et asuda AS Tallink Grupi juhatuse liikme ametikohale.