McCormack ütles intervjuus, et soovib, et oleks oma raha enne mulli lõhkemist välja võtnud. Ta alustas krüptorahadesse investeerimist 2016. aastal 6000 euroga. Turg tõusis jõudsalt ning aina rohkem inimesi hakkas bitcoini investeerima. Ühel hetkel olid inimesed potentsiaalsest rikastumisest nii pimestatud, et enamik ei soovinud või ei osanud mulli lõhkemist oodata.

2017. aasta sügiseks oli ta kasvatanud oma investeeringut ning koos turuhinna tõusuga oli tema krüptorahade väärtuseks üle 270 000 euro. Sealt edasi jõudis ta kähku miljonini.

McCormac kommenteerib ise, et tema hobist oli selleks ajaks kujunenud sõltuvus. Kogu maailma uudistekanalid kommenteerisid iga päev rekordiliselt kõrgeid hindu ning aina rohkem inimesi suunas oma raha krüptovaluutadesse. Tal oli sel hetkel väga palju raha, kuid polnud oskusi sellega ringi käia. Enamik tema tolleaegsest sissetulekust sai hooletult kulutatud. Ta ütles, et raske tööga teenitud raha tema varasemas elus pakkus kindlasti rohkem õnnetunnet ja rahuldust.

Jaanuaris 2018 kaotas lõpuks bitcoin oma senise väärtuse ning Peter kaotas sellest tulenevalt enamiku oma rahast. Nüüd elatab ta ennast krüptovaluutade teemaliste taskuhäälingute (ingl. k. podcast) tegemisega.

Eelnev lugu on saanud väga populaarseks kui hoiatus krüptoturu ohtlikkuse kohta. Sellegipoolest tasub märkida, et raha on võidetud ja kaotatud oluliselt suuremates summades ka traditsioonilistesse võimalustesse investeerides. Pangad on alati krüptovaluutasid tembeldanud väga ohtlikeks investeeringuteks, kuid samal ajal mõistetakse ka panku süüdi petuskeemides. Ameerika Ühendriikide kolmas suurim pank Wells Fargo nõustus näiteks hiljuti maksma 575 miljonit dollarit trahvi, tunnistades sellega, et on oma kliente 15 aastat petnud. Euroopa suurim pank HSBC sai aastal 2012 trahvi summas 1,9 miljardit dollarit, sest ei olnud takistanud Mehhiko ja Kolumbia narkokartellide rahapesu ning lõikas sellest kasu. Samuti kahtlustati aastal 2018 rahapesus Nordea panka
.
McCormack leiab oma kaotusest hoolimata, et bitcoin on väga suure potentsiaaliga ja teenib üldiseid huve. Ta tõi järgmise näite: “Afganistani naistel pole lubatud pangakontot avada, kuid nad võivad siiski töötada ja saada palka bitcoinides.” Nüüd uuribki ta peamiselt viise, kuidas krüptoraha saaks tuua stabiilsust aina enam ebapüsivasse maailma.