Teisipäeval, 20. oktoobril avatakse Triumfikaare lähedal uus, rahvusvaheliste galeriide poolt korraldatav mess Paris Internationale. Kunstiajakirjanduse poolt suurte ootustega märgitud messil osaleb 40 galeriid Euroopast ning Ameerikast. Messil osaleb Temnikova & Kasela galerii Kris Lemsalu ning Londonis elavate kunstnike Dan Mitchelli ja Gili Tali ühisprojektiga. Mõlema Londoni kunstniku loominguga on Eesti kunstipublik saanud varasemalt tutvuda Tallinnas ning Kris Lemsalu jaoks on tegemist esimese messiprojektiga Euroopas peale üliedukat Frieze New Yorgil ülesastumist maikuus.

Neljapäeval, 22. oktoobril avaneb Pariisi galeriide poolt korraldatav YIA mess, kus osaleb Katrin Koskaru Pascaline Mulliez’ galerii esindamisel. Katrin näitab uut väikeseformaadiliste maalide seeriat ‘Metadata’, mis on valminud tema Pariisi residentuuri ajal ning mis keskendub militaartehnoloogia arengu ja katsetuste uurimisele. Messiga paralleelselt osaleb Katrin rahvusvahelisel grupinäitusel ‘Explosive Standards’ La Petite galeriis, mis on avatud 30. oktoobrini.

12- 15. novembrini toimub Paris Photo mess, kus esmakordselt osalev Temnikova & Kasela galerii näitab Sigrid Viiri, Jaanus Samma ja Krista Mölderi loomingut. Paris Photo on konkurentsitult maailma prestiižseim fotole keskendunud mess, mis toimub kaks korda aastas Pariisis ja Los Angeles’es.