Rahvusvahelise meeskonna poolt loodud kunsti ja toitu ühendav kontseptsioon tõi ühele lauale kokku kahe kunstniku - Kris Lemsalu ja Adeline de Monseignat (UK) loodud originaalsed portselanist ja klaasist nõud, saksa disaineri Julia Heueri kujundatud laudlina, Karl Tauli käsitsi valmistatud puuesemed ning Eesti metsast inspireeritud toidu.

Itaalia suurimas kunstnike raamatute arhiivis DOCVA Fabbrica Del Vapore toimunud 'Eating the Forest' nimelisel õhtusöögil said üritusele pileti ostnud külalised osa kogemusest, mis tutvustas unikaalsel moel nii Eestit, kaasaegset kunsti kui üha enam maailmas tuntust koguvat metsaandidele toetuvat põhjamaade toidukultuuri.

Rikkaliku pildimaterjaliga illustreeritud artikkel on tänavu juba teine eestlaste kunstiprojekte kiitev arvustus New York Times'is. Maikuus ilmus Kris Lemsalu Frieze New York messile loodud ambitsioonikat installatsiooni esiletõstev artikkel Martha Schwendeneri sulest.

Emily Nathani artikli ‘Milan’s Artsiest Dinner Party Featuring Food From the Forest’ leiab siit.