2. detsembril kell 12-18 toimub Tallinna Loomeinkubaatoris (Veerenni 24, Baltika kvartal, Tallinn) juba neljandat korda traditsiooniline jõulueelne disainiturg Bazaar, kust saab kodumaiseid kingitusi nii kallimale, sõbrale, lapsele, emadele-isadele, vanavanematele, kolleegidele jne.

Sellel korral toimub Bazaar Loomeinkubaatori kolmel korrusel: fuajees ning vastavatud teisel ja ka varasematest aastatest tuttaval kolmandal korrusel. Ka sel aastal tegutseb pop-up kohvik, avatud on Loomeinkubaatori erinevad stuudiod ning ateljeed ja diivanitel saavad külalised niisama melu nautida.

Tartu Loomemajanduskeskuse jõuluturg Kellawärk sab sel aastal juba viie aastaseks. 11 dets. kell 17-21 kohtume Antoniuse õuel!

Antoniuse õuel (Lutsu 3-5), on avatud kõik majad ja nende kojad, saab ise meisterdada ja soovi korral ka rohkem kui 30 disaineri loomingut kaasa osta. Et pidu liiga tubaseks ei jääks, jätkub melu ka õues. Seal pakub Maitseelamuste koda süüa ja juua, koos pisiperega ehitakse Antoniuse õue kuuski, küpsetatakse lõkkel verivorste ning nauditakse koos mõnusat jõulusaginat.

12 dets. kell 12-18 kohtume LMK jõuluturul!
Tartu hubaseim jõuluturg avab uksed 12. detsembri lõunast, pakkudes kingikoti ideid igale pereliikmele. Selle aastase kohvikupidaja rollis on Uus teater. Nunnumeetri viivad lakke pisikesed laadalised, kes ka oma kätetööd müügiks pakuvad. Head emotsioonid ja veel paremad kingid on garanteeritud!

Eesti Disainikeskuse disainiturg “Jõuluks koju” toimub jõulueelsel pühapäeval, 20. detsembril kell 12-18 Tallinnas, Kultuurikatlas (Põhja pst 27A).

Juba kolmandat korda toimuv disainiturg kogub nii ostjate kui ka disainerite hulgas aina enam tähelepanu – 70 kohale kandideeris tänavu ligi 310 disainerit/kaubamärki.

Disainiturg annab ainulaadse võimaluse tutvuda niivõrd suure ja hoolega kureeritud valikuga Eesti disainerite loomingust, nendega vahetult suhelda ning soetada viimased jõulukingitused.

Lisaks parimatele Eesti disaineritele leiab Kultuurikatla avaratest ruumidest ka Leedu disainibrändide tooteid, mis leidsid kevadel toimunud turul külastajate poolt positiivset vastukaja.