Eesti ja Soome kultuurides, inimeste meelelaadis, aga ka looduses ja kliimas on märgata palju ühist. Ka keraamika puhul on hoomatav Eesti ja Soome sarnasust, kuid siiski kumab disainerite loomingust läbi teatud erisus, mis näitusepildi põnevaks muudab ja vastanduse tekitab.

Now! Le Off toimub Cité du Design et de la Mode’ is aadressil 3​4 quai d'Austerlitz 75013 Pariis (​parisdesignweek.fr)​. Kokku osaleb seal üle kaheksak​ümne disaineri ja brändi ning lisaks Eestile ja Soomele on esindatud näiteks ka Jaapani, Hispaania, Itaalia ja Leedu disainerite looming.

Osalevad disainerid: ​Annike Laigo, Eeva Jokinen, Ene Raud, Eva Spoof, Jarõna Ilo, Helina Nelis, Heidi Aulikki Puumalainen, Heini Riitahuhta, Karmen Saat, Kadi Hektor, Mariana Laan, Matias Liimatainen, Mirjam Loks ja Veera Tamminen.

Projekti toetavad Eesti Kultuuriministeerium, Eesti Kultuurkapital, Eesti Suursaatkond Pariisis, Vaat Brewery, Siidrikoda, Foodpower, GoodMoodFood, Maiasmokk, Balsnack ja Alpaka. Profesionaalse kaubaveo eest vastutab NIDi suurpartner Shipitwise.