Juula Pärdi esindas TKK tekstiiliosakonda teosega “Sisemine ilu” (juhendajad dotsent Kadi Pajupuu ja Marju Roos). Teoses käsitleb autor läbi kanga deformeerimise hirmu alastioleku ees, otsides vastust küsimusele, kui palju sõltuvad hirmud ja tabud meist endist.

Noore tekstiilikunsti triennaal - Young Textile Art Triennial (YTAT) - on rahvusvaheliselt oluline tekstiilikunsti ja –disaini sündmus, mille eesmärk on elavdada koostööd kõrgkoolide vahel ning tuua pikaajaliste traditsioonidega Łódźi tekstiilitriennaali raames tähelepanu keskmesse ka üliõpilaste looming. Loodud platvorm annab võimaluse kohtuda ka osalevatele üliõpilastele. Triennaali algatajaks on Strzemiński Kunstiakadeemia Łódźis.

Teist korda toimuvale noortetriennaalile oli kutsutud osalema 21 kunstikõrgkooli üle maailma. Iga kõrgkool esitas näitusele kaks tööd tekstiilikunsti või –disaini valdkonnast. Tunnustatud kunstnikest koosnev rahvusvaheline žürii andis mõlemas kategoorias välja kolm preemiat. Žüriis osalesid Daniela Krystyna Jałkiewicz (žürii esimees, Poola), Michael Brennand-Wood (Suurbritannia) ja Thomas Cronenberg (Saksamaa). Lisaks andis Strzemiński Kunstiakadeemia rektor välja eripreemia mõlemas kategoorias.

Näitusega kaasneval rahvusvahelisel seminaril arutleti tekstiilikunsti ja –disaini õpetamise tagamaade ja tuleviku üle ning tutvustati uusi projekte.

TKK tekstiiliosakond osales näitusel esimest korda. Osakonna üliõpilaste Juula Pärdi ja Kreeta Aidla tööd kandideerisid preemiale tekstiilikunsti valdkonnas.