Väikese juhtmepalli ühes otsas on USB otsik ning teises telefonilaadija, mis käivad omavahel klambriga kinni tekitades nii aasa, millega saab laadijat näiteks võtmehoidjana kaasas kanda. Bold Knot’i saab kasutada telefoni kiirlaadimise jaoks ning samas peitub temas ka väike akupank, millega saab kõige suurema akukriisi üle elada.

Bold Knoti loojateks on Palestiinast pärit Lama Mansour ja Ismat Tuffaha, kes kodumaal ideed ellu viima hakates põrkasid mitmete takistuste vastu, sealhulgas oli probleeme vajalike materjalide kätte saamisega.

Hakates uurima, mis võimalused oleks neil väljaspool Palestiinat oma toodet edasi arendada, kandideerisid nad Tartus asuvasse ärikiirendisse Buildit ning said ka kevadises programmis koha.

Neile meeldis Eesti asukoht ning hea ühendus muu Euroopaga. “Siinne start-up’idele loodud ökosüsteem annab uskumatult head võimalused kasvamiseks ning samas pole Eestis väga kallis elada,” rääkis üks asutajatest Ismat Tuffaha.

Lisarahastuse saamiseks pandi toode välja ka ühisrahastusplatvormile Indiegogo, kust loodeti algselt koguda ca. 13 000 eurot. Suve keskel lõppenud kampaania käigus on tellimusi kogunenud juba 70 000 euro eest.

Tuffaha ning Mansour on Bold Knoti arendades õppinud, et ärimaailmas pole mitte miski võimatu – kui piisavalt vaeva näha ning tööd teha, siis on võimalik paljud probleemid lahendada.

Buildit ärikiirendisse saab aga kandideerida kuni 14. augustini aadressil www.buildit.ee.