Lisaks sellele, et Wear-Artsi tootevalik pakub mitmekülgset rõivavalikut naistele, hõlmab platvorm endas andmebaasi kunstnike kirjelduste ning kunstitöödega, mille kasutamise eest rõivastel saavad kunstnikud autoriõigustasu. Iga rõivaeseme ostuga toetad seega oma lemmik kunstnikku. Wear-Artsi kollektsioonis on teiste seas esindatud armastatud eesti kunstnikud Malle Leis, Eduard Wiiralt, Elmar Kits ning Leonhard Lapin ja maailma nimedest tuntud William Turner, Klimt ning Pollock.

„Mulle meeldib mõtiskleda selle üle, mis paneb inimesi end paremini tundma. See ei ole pelgalt materjal või lõige, mis kehale peaks komplimendi tegema, vaid midagi ajatut ja tunnetuslikku, mis lubab kandjal emotsioone väljendada,” kirjeldab Wear-Arts projekti autor ja peadisainer Mari Martin mitmekülgse platvormi algideed. Martin tõdeb: „Platvormi ehitamine on olnud väljakutse, mille kallal oleme aastajagu intensiivselt tööd teinud. Loodame, et teeme väikestviisi revolutsiooni nii kunsti, moe, litsentsimise, IT kui ka tootmise vallas.”

Aasta lõpuni on Stockmanni kaubamaja 3. korrusel naisteosakonnas Eesti disainerite hüpikpood, kus Wear-Arts on esindatud koos teiste nimekate eesti disaineritega Diana Arno, Donna Nordica, Iris Janvier, Kirill Safonov, Liina Stein ning Tallinn Dolls.