Teadmatus ja klientide suurenud huvi koroonaviiruse tagajärjel tekkinud olukordade leevendamise vastu ajendas kindluspakkujat leidma võimalusi uue kindlustuskaitse leidmiseks.

Kuigi ootamatu koroonaviiruselaine näitab küll taganemismärke, siis ekspertide sõnul võib meid sügisel oodata juba uus viiruse levik. Kahjuks ei tunta koroona ohtlikkust ja iseloomu veel piisavalt hästi ning IIZI vara-ja isikukaitsekindlustuse tootearendusjuhi sõnul on mõistlik nii iseennast kui ka meditsiinisüsteemi juba täna ette valmistada.

Segadust on palju ning paraku viirus ei küsi ega arvesta, mitu voodikohta on haiglates või kuidas eriolukord kellegi majanduslikku seisu mõjutab. Nii ei teata ka kas koroonaviirus jääbki tavapäraseks, kas maskikandmisest saab uus sotsiaalne norm, millal tuleb vaktsiin ning missuguseid tagajärgi tooks viiruse potentsiaalne järgmine laine? Küll aga on võimalik igast möödunud kriisist midagi õppida ning mõistlik on tulevikuks ja ootamatusteks rohkem valmis olla.

IIZI pakub COVID-19 lisakaitsega õnnetusjuhtumi kindlustust, millega on kindlam mitte ainult sügisel, vaid terve aasta vältel. „Kindlustusjuhtumiks on lisaks õnnetusjuhtumile ka COVID-19 viirusesse haigestumine, mille tõttu tekib vajadus ravi järele intensiivravi osakonnas aga ka juhul, kui haigus lõpeb surmaga,“ lisab IIZI vara- ja isikukindlustuse tootearendusjuht Pille Plees. Kindlustus annab võimaluse täielikult paranemisele keskenduda.

*

NB! Delfi koostöös Tallinna linnaga püüab pandeemiast tekkinud kriisi leevendamiseks viia kokku pealinna abivajajaid- ja pakkujaid. Osale sinagi aktsioonis “Seljad kokku”!

Täpsemad reeglid:

1. Delfi pakub võimalust kõikidele töö- ning abivajajatele või -pakkujatele endast märku anda.
2. Blogisse saavad postitada registreeritud identifitseeritavad kasutajad.
3. Kõik avaldamisele minevad postitused on moderaatori poolt modereeritud.
4. Postitus peab sisaldama probleemi või abi pakkumise kirjeldust, piirkonda, inimese nime ja kontaktandmeid (e-mail ja/või telefoninumber), mille kaudu saab abivajaja või abipakkujaga ühendust.
5. Keelatud on postitada kellegi teise andmeid või tekitada postitusega kellelegi kahju.
6. Igas postituses ja üleskutses tuleb lähtuda valitsuse antud kehtivatest korraldustest.
7. Delfi ei vastuta postituste aegumise või adekvaatsuse eest.
8. Kuulutusi avaldatakse järgmistel kellaaegadel: 09.00, 12.00, 15.00, 18.00 ja 21.00.