Keerulised ajad on tekitanud olukorra, kus suur hulk inimesi on jäämas sundpuhkusele, vajavad uut tööd või vajavad muul moel igapäevast abi. Samas kerkib rasketel esile aina enam inimesi ja ettevõtteid, kes valmis aitama - kas siis töökätele rakenduse andmisega või lihtsamate sammudega.

Delfi lõi koostöös Tallinna linnaga platvormi, et kaks osapoolt pealinnas omavahel kokku tuua. Eesti kõige populaarsema uudisteportaali vahendusel on võimalus oma tööpakkumistega kiiresti jõuda tööotsijateni üle Eesti ja vastupidi. Samuti abipalve ja -pakkumistega. Osalemiseks tuleb vaid endast ja abisoovist või -palvest märku anda alloleva blogi kommentaarivälja kaudu. Teadete ilmumist modereerib Delfi toimetaja.

"Kui me saame üksi või kellegagi koos teha elu kriisiajal paremaks, siis peaks seda püüdma igal juhul ka ellu viia. Koroonaviirusest tingitud kriis puudutab meid kõiki. Püüame siis kõik ka midagi head teha, vaid nii saame raskest ajast kiiremini üle," ütles Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.

Osale aktsioonis!

Täpsemad reeglid:

1. Delfi pakub võimalust kõikidele töö- ning abivajajatele või -pakkujatele endast märku anda.
2. Blogisse saavad postitada registreeritud identifitseeritavad kasutajad.
3. Kõik avaldamisele minevad postitused on moderaatori poolt modereeritud.
4. Postitus peab sisaldama probleemi või abi pakkumise kirjeldust, piirkonda, inimese nime ja kontaktandmeid (e-mail ja/või telefoninumber), mille kaudu saab abivajaja või abipakkujaga ühendust.
5. Keelatud on postitada kellegi teise andmeid või tekitada postitusega kellelegi kahju.
6. Igas postituses ja üleskutses tuleb lähtuda valitsuse antud kehtivatest korraldustest.
7. Delfi ei vastuta postituste aegumise või adekvaatsuse eest.
8. Kuulutusi avaldatakse järgmistel kellaaegadel: 09.00, 12.00, 15.00, 18.00 ja 21.00.


Jaga
Kommentaarid