Vaata ringi ja selgita välja, millised esmaabivahendid on sinu ümbruses (kodus, autos, suvilas jne). Millega saab vajaduse korral sulle endale appi tulla? Õnnetus ju ei hüüa tulles ning tark oleks komplekteerida hea ja päriselt kasulik esmaabipakk nii koju, autosse, käekotti, trennikotti, aga ka matkale minekuks.

TAMREX on väikese eeltöö ära teinud ja pannud kokku mitu erineva sisuga esmaabikomplekti, mis koosnevad vaid kõige parematest kvaliteetsematest ja parematest vahenditest. Kui lisada neile oma pere vajadusi silmas pidades veel valuvaigistid, allergiarohud, Burnshield või muud lisad, võid olla kindel, et õnnetuse korral saad aidata oma abikaasat ja lapsi ning nemad saavad aidata sind.

TAMREX väikepakk
Väike haavahoolduse SOS-komplekt mahub seljakotti, suuremasse käekotti ja sisaldab kõige enam kuluvaid esmaabi vahendeid (plaastrid, haavatampoonid, haavapuhastuslapid jms).

TAMREX spordi- ja matkakomplekt
Vigastused juhtuvad alatihti just sportides või matkal olles. Sellisteks juhtudeks tasub spordi- või matkaseltskond varustada vajalike vahenditega, et õnnetuse korral kiire abi kohe võtta oleks.

TAMREX kodukomplekt
Kodus (eramajas, korteris või suvilas) juhtub ikka nii suuremaid kui ka väiksemaid traumasid – lõike- ja torkehaavu, marrastusi, põletusi, venitusi, elektriseadmetega seotud õnnetusi. Sageli piisab raviks esmastest vahenditest, mida saab soetada kompaktselt Tamrexi esmaabi kodupakendina. Kogu sisu on paigutatud kilevoldikusse ning iga toode omaette lahtrisse, et õige tarviku leidmine võimalikult lihtne ja kiire oleks.

TAMREX sõidukikomplekt
Paigutamiseks sõiduautodesse, traktoritesse, veoautodesse, bussidesse ja paatidesse. Esmaabikomplekt koosneb võimalikke olukordi arvestades vahenditest, mis on valitud kõige kõrgema kvaliteediga toodete hulgast. Kogu sisu on paigutatud kilevoldikusse ning iga toode omaette lahtrisse.

TAMREX ettevõtte- ja asutusekomplekt
Ettevõtetesse ja asutustesse mõeldud TAMREXi esmaabipakend sobib väikeettevõtetesse ja eraldiasetsevatesse struktuuriüksustesse, kus on töötajaid üle 25. Ka selle komplekti sisu on paigutatud kilevoldikutesse ning iga toode eraldi lahtrisse.

TAMREX objektil viibiva töötaja komplekt
See Tamrexi esmaabipakk sobib keevitajale, tehnikule, metsatöötajatele või teiste tööde tegijatele, kes on enamasti väljaspool asutust ja eemal kontoris asuvatest esmaabivahenditest.

TAMREX esmaabikohver XL
Kompaktne ja mugavalt kaasaskantav esmaabikohver sisaldab erinevas suuruses plaastreid, elastiksidemeid, haavatampoone jms, silmaloputusspreid (250 ml) ja põletusvastast geeli (125 ml). Plastikust pesasüsteem hoiab esmaabitarvikud korras ja kergelt leitavatena. Kohvril on seinakinnitus. Sobib suurematesse ettevõtetesse, firmaüritustele ja teistele rahvarohketele sündmustele kaasa võtmiseks.

Lisa pakenditesse ravimeid ja teisi vahendeid, mida sina ise või sinu pereliikmed kasutavad (näiteks valuvaigistid, silmasprei, põletusvastane geel, allergiarohi, rohi kõhuvaevuste leevendamiseks jms).

TAMREXi esmaabikomplektid on saanud väärtuslikema tunnustuse selles valdkonnas: heakskiidu Eesti Punaselt Ristilt ja Soome Punaselt Ristilt.

Jaga
Kommentaarid