Lahendus on 100% veekindel, kuid hingav jope, mis ei lase sellisel määral kehaniiskusel riiete alla koguneda, lastes üleliigse välja.

Vihmariiete valik sõltub mitmest tegurist: näiteks sademete hulgast, tegevuse intensiivsusest ja kestusest. Vastavalt sellele tuleb langetada otsus, kas valida 100% veekindel jope või hoopis vett hülgav riietus.

Aga jalad?

Märka tervikut! Jalgade kuivana hoidmine on samuti tähtis. Vesi ei tule mitte ainult taevast alla, vaid pritsib ka maast vastu jalgu või voolab jope pealt reitele. Tõeliselt märja ilmaga vajad veekindlaid pükse, kvaliteetseid NOKIANi kummikuid või veekindlaid saapaid.

Tule lähimasse TAMREXi kauplusesse ja valmistu vihmaseks hooajaks nagu professionaal. Varustada end kvaliteetsete, mugavate, vastupidavate, funktsionaalsete ja nägusate rõivaste ja jalatsitega.

Tipptasemel Snickers Workweari veekindel ja hingav jope, soe Woolpoweri kampsun vaheriideks, Soomes käsitööna valmistatud NOKIANi kvaliteetkummikud ja TAMREXi Pro-sarja kindad, mis istuvad käes nagu valatud.

TAMREXi katuse alla on koondunud oma valdkonna maailma tipptegijad. Lisaks meeldivalt sõbralik ja professionaalne teenindus ja ilusad poed.

Jaga
Kommentaarid