„Citadele pangal on 2018. aastal kavas jätkata Eesti filiaali tegevuse laiendamisega ja hakata pakkuma uusi teenuseid nii era- kui ka äriklientidele. Jaan Liitmäe kogemused pangandussektoris ja tootejuhtimise valdkonnas on kavandatud tulemuste saavutamiseks ülimalt olulised,” rääkis Citadele grupi juhatuse esimees Guntis Beļavskis.

Jaan Liitmäe on olnud rahandusvaldkonnas tegev 20 aastat, mille jooksul on ta töötanud juhtivatel kohtadel Swedbankis ja DNB pangas. Viimased 9 aastat oli ta DNB panga juhatuse liige ning vastutas äri- ja jaepanganduse eest ning viimased 6 aastat ka liisinguvaldkonna eest. Tal on Tartu Ülikooli magistrikraad panganduse ja ettevõtterahanduse alal.

Liitmäe sõnul on parim alustada uut aastat ambitsioonika meeskonnaga ja kõrgete eesmärkidega väga hea kasvupotentsiaaliga ettevõttes. “Citadele panga Eesti filiaal on turul tegutsenud juba üle 7 aasta ja äriklientide seas hästi tuntud. Minu üheks eesmärgiks on viia pank samm edasi ja võita ka laiemalt jaeklientide poolehoid. Juba täna pakume kõiki igapäevapanganduse teenuseid ja samuti erinevaid laenutooteid, kuid sel aastal saame üllatada kliente uute toodetega. Usun, et täna oleme väga hea alternatiiv suurpankadele ja tulevikus tõsine konkurent,” sõnas Liitmäe.

Citadele banka filiaal Eestis pakub finantsteenuseid maksekaartidest kuni ärilaenude ning investeeringuteni alates 2010. aastast. 2017. aasta esimese üheksa kuu jooksul kasvas Eesti filiaali laenuportfelli netoväärtus 113 miljoni euroni, mis on 22% rohkem kui 2016. aasta septembris.

Citadele banka Eesti filiaal ja tütarettevõte OÜ Citadele Leasing & Factoring kuuluvad Citadele gruppi. Citadele grupi peakontor asub Riias ning tütarettevõtted asuvad Lätis, Leedus, Eestis ja Šveitsis.