Tarbijate jaoks on kiire abilise, näiteks torumehe leidmine Spetsialisti kaudu tunduvalt vahetum ja rohkemate võimalustega. „Spetsialist.ee on keskkond, kus tarbijad saavad postitada päringuid (nt otsida koristajat, sünnipäevapeo toitlustajat, matemaatikaõpetajat, logopeedi või sensitiivi) ning ettevõtjad ja ettevõtlikud inimesed pakkuda teenust nende tööde teostamiseks,” selgitas Ekspress Meedia e-äri suunajuht Kairit Laht.
Tarbija võib selles keskkonnas olla nii eraisik kui ka firma ja vastupidi – teenusepakkuja võib olla nii eraisik kui ka firma. Spetsialist.ee on vahendaja rollis ehk nn kontakti loomise koht.

Spetsialisti kasutamine on tehtud väga lihtsaks. Avalehel näeb kasutaja valdkondi, milles abikäsi otsida võib. Selleks et leida kõige sobivam abiline näiteks kolimisel, tuleb täita vajalikud väljad, mis annavad tööotsijale aimu sellest, kui kaugele klient kolib, kui palju on tal mööblit, kas tal läheb tarvis abi asjade tuppa viimisel, mitmendale korrusele asju tassima peab jmt. Kui kõik need andmed on sisestatud, ongi Spetsialisti kasutaja loonud tööotsingu ehk teinud päringu. See on nähtav neile, kes ise tööd pakuvad ning seeläbi saabunud päringule reageerida saavad ja soovi korral oma pakkumise teevad.

Kuidas spetsialist.ee teenusepakkuja ehk ettevõtja heaks töötab?

1. Loo tasuta konto.
2. Pärast konto loomist saad teha 5 tasuta pakkumist.
3. Tee pakkumisi sind huvitavatele tööpäringutele.
4. Kui tarbijale su pakkumine sobib, oledki võitnud lihtsa vaevaga uue kliendi.

Hakka pihta: loo konto, tee pakkumisi ning võida uusi kliente!