“Minu lahkumise põhjused on eelkõige isiklikku laadi. Plaanisin algul Eestisse tööle tulla vaid mõneks nädalaks. Nüüd olen kõik need aastad igal nädalal lennanud Amsterdamist mitmeks päevaks Tallinnasse, sellest on kujunenud paras proovikivi isiklikus elus. Samas on FCR Media AS praeguseks jõudnud nii heasse seisu, et seda võib täiesti vabalt juhtida ka Eesti kogemustega juht,” leiab Winkel.

Mitt töötas 15 aastat Tele2 Eesti heaks, kus suurema osa ajast tegutses jaemüügi- ja klienditeeninduse valdkonda juhtides. Rahvusvahelist töökogemust ammutas ta aga viimasel poolteisel aastal Bigbank grupi müügivaldkonna juhina, vastutades tulemuste eest üheksas riigis.

Mitti hinnangul on FCR Media näol tegu tugeva ja positiivse brändiga, millel on Eestis jätkusuutlik tooteportfell, kui seda vaid õiges suunas arendada. Mitt on varasemas töös ka tootearendusega kokku puutunud ning teema pakub talle huvi.

FCR Media AS kuulub rahvusvahelisse meediagruppi FCR Media, mis koondab info- ja reklaamiteenust pakkuvaid ettevõtteid lisaks Eestile ka Lätis, Leedus, Iirimaal, Tšehhis, Slovakkias, Roostis, Soomes,Venemaal, Rumeenias ja Ungaris.

FCR Media on üks Euroopa juhtivaid kohaliku otsingu kontserne. Meediagrupi aastakäive on 100 miljonit eurot ja selles töötab ligi 1400 inimest.
FCR Media tootevalik sisaldab veebi-, mobiili- ja trükimeediaga seotud turundusmeetmeid ning muid reklaamilahendusi väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele.