Tüdrukuga juhtus tõsine õnnetus aprillikuus, kui ta viibis vanaisa juures. Üks vanaisa kolmest koerast pääses ukse kaudu tuppa ja  hüppas tüdruku pikali. Veel kaks koera tõmbasid ta aeda ning ründasid teda, ütlesid uurijad.

„Tema parempoolne näopool on halvatud. Ta peab läbima mitmeid operatsioone ning praegu ei vaata ta peegili poolegi," ütles väikese Victoria vanaema Kelly Mullins. „Kui me poodi läheme, siis ei taha ta enam autost välja tulla. Ta on 3-aastane, aga häbeneb seda, milline ta välja näeb. Tal on häbi ja ma vihkan seda, sest tal ei peaks olema. See ei ole tema viga," lisas vanaema.

Victoria ei olnud selline enne eelmist nädalat kui vahejuhtum KFC-s aset leidis.

„Me käisime arsti juures ja läksime KFC-sse. Tal oli kõht tühi, tellisin talle kartuliputru kastmega. Tegelikult toidetakse teda toru kaudu, aga ma uskusin, et kartuliputru saab ta ikka süüa.  Siis tuli teenindaja meie juurde ja ütles - me peame paluma teil, et te lahkuksite, tema nägu häirib teisi kliente. Victoria sai väga hästi aru, mida öeldi," kirjeldas vanaema.

Vanaisa Donald Mullins, vanaema Kelly endine abikaasa, lasi ise maha kaks Victoriat rünnanud koera, kolmas koer pandi hiljem magama. Donald Mullins ja tema tüdruksõber Rita arreteeriti ning nad said kahtlustuse lapse elu ohtu seadmise eest.

Perekond ei võta KFC raha

KFC algatas uurimise, mille tulemus oli, et töötajal süüd ei tuvastatud. Samas oli KFC valmis maksma 30 000 dollarit neiu ravikulude eest. Perekond keeldus, ent KFC soovib neid siiski aidata.

Lisaks on üle 100 000 dollari kokku kogunud ka populaarne rahakogumise veebikeskkond GoFundMe.