Briti majandusleht Financial Times kirjutab, et klubi põhikunded olid vananevad eurooplased ja Lähis-Idast pärit mängurid. Tundus, et ettevõttes elu keeb. Probleem oli aga selles, et liiga paljud liikmed veetsid klubis mängulaudade ümber lihtsalt tunde ilma olulisi panuseid tegemata, samas kui suurte panuste tegijad ei saanud laudadele ligi.

Black koos turundusjuhi Kevin McGoweniga alustasid aktsiooniga „puhastus“. Ühe dramaatilise sammuga tõstsid nad klubi aastamaksu seniselt 500 naelalt 25 000 naelani. Kõik teised kinnitasid, et selline samm on hullumeelsus. Aga see oli osa meeste suurest plaanist.

Kuigi liikmete arv kukkus kivina varasemalt 350-lt 100ni sobis see Les Ambassadeurs’ile. Turule sisenes palju kvaliteetsem klient: rikas Hiina mängur.

Hinnatõusust alates moodustavad Hiina turistid ja ärimehed poole Les Ambassadeurs’i kliendibaasist ning kasiino tunneb end palju kindlamalt.

Sellised muudatused on ilmestavad luksuslikes Londoni kasiinodes levivat trendi: pärast aastaid ebakindlust naudivad nad nüüd justkui taassündi.
Kümme aastat tagasi olid neil suured lootused seoses Tony Blairi valitsuse sätestatud liberaalsemate hasartmänguseadustega. Blairi järglane Gordon Brown tõstis aga kasiinode käivetele kehtestatud maksu 50 protsendini. Selle efekt koosmõjus avalikes kohtades suitsetamise keelu ning maailmamajanduse langusega oli katastroofiline.

Täna on kasiinod lootusrikkad. Optimismis on suur osa baccara kaardimängul, Hiina mängijate lemmikul. Les Ambassadeurs’is on maksimaalne panus tõstetud 25 000 naelalt 300 000 naelani. Baccara käive on kasvanud hüppeliselt. Selle aasta esimese nelja kuuga on see 2 miljardit naela. Terve eelmise aasta peale kokku oli summa 1,6 miljardit naela.

Suurbritannia hasartmängukomisjoni teatel on baccara osakaal viimase nelja aasta jooksul üle riigi võimsalt kasvanud. „Mõned aastad tagasi olid kasiinod mõeldud Lähis-Ida superrikastele ruletimänguritele,“ rääkis komisjoni ekspert Erica Young Financial Timesile. „Nüüd kasvab jõudsalt Kaug-Ida ja Hiina mängurite osa ning baccara populaarsus.“