Adcash OÜ pakub oma reklaamiplatvormi kaudu veebireklaami teenust ja reklaamivõimalust ka mobiili rakenduste kaudu.

"Otsustasime Adcashi investeerida, sest ettevõtte loodud reklaamiplatvorm pakub kõrgetasemelist teenust ning näeme suurt potentsiaali mobiilsel reklaamiturul, kuhu Adcash äsja siirdus," ütles Naxicap Partners'i juhatuse liige Axel Bernia.

"Naxicap Partners tahab aidata Adcashil olemasolevaid arenguvõimalusi efektiivsemalt realiseerida. Meid võlus Adcashi rahvusvaheline profiil, nende dünaamilisus ja võimekas juhtkond, kes on taganud kvaliteetse teenuse ka ettevõtte kiire kasvu ajal," lisas ta.

Prantsusmaa investeerimisettevõte Naxicap Partners investeerib kiiresti kasvavatesse ettevõtetesse, kellel on tugev ja pühendunud juhtkond.

"Viimaste aastatega on Adcash läbinud ülikiire kasvu, kahekordistades 2013. aastal ettevõtte käibe aasta varasemaga võrreldes. Partnerlus Naxicap Partners´iga võimaldab meil kiirelt kasvava ettevõttena tõhusamalt meie arengut kujundada ja paremini vastata üleilmselt ja kiirelt kasvava ettevõtte vajadustele," ütles Adcashi tegevjuht Thomas Padovani.

Online reklaamivõrgustiku teenust pakkuv Adcash võimaldab klientidel viia läbi reklaamikampaaniad veebis ja ka mobiilirakenduste vahendusel, võimaldades klientidel reklaamiplatvormi kaudu sihtrühmani jõuda sobivaimate kanalite kaudu. Adcashi reklaamiplatvormi algoritmid teevad igapäevaselt sadu miljoneid otsuseid, et tagada oma klientidele maksimaalne reklaamitulu. Kogu arendustegevuse uuringud ja arendustöö viivad läbi Adcashi eksperdid.

Adcashi klientideks on ettevõtted, kes soovivad leida sihtrühmani jõudmiseks sobivaimad reklaamikeskkonnad, kuid aitab leida uusi reklaamikliente ka veebilehtedele ja mobiilirakendustele. Adcash vahendab klientide reklaame ligi 200 riiki. Adcashi vahendusel jõuab klientide reklaam enam kui 100 000 veebilehele ja iga päev enam kui sadade miljonite kasutajateni, 2013. aastal vahendas Adcash üle 50 miljardi reklaami.

Adcashi reklaamikliendid on ettevõtted Prantsusmaal, Suurbritannias, Hispaanias, Itaalias, Bulgaarias, Türgis, Venemaal, Mehhikos, Hiinas, Indias ja Eestis. Adcashi klientideks on teiste seas näiteks Alibaba, Easyvoyage, Electronic Arts, Ubisoft, Spotify, King jpt.

Eesti juurtega ettevõtte asutas tegevjuht Thomas Padovani 2008. aastal Tallinnas. Ettevõtte peakontor asub Tallinnas, harukontorid on Bulgaarias Sofias, Mehhikos Queretaros ja Prantsusmaal Pariisis. Adcash annab Eestis tööd 56 inimesele, kokku töötab Adcashis 80 inimest. Ettevõtte käive oli eelmisel aastal 25 miljonit eurot.