Konkursile saab esitada töid kolmes kategoorias: avaliku sektori ettevõtted, ärisektori ettevõtted ning kolmanda sektori ettevõtted.

Žürii valib erasektori kategooriast kolm ja igast ülejäänud kahest kategooriast ühe parima. Finalistide hulgast valib peavõitja žürii.

Konkursi finalistid saavad õiguse kasutada "Unistuste tööandja 2016" märki oma kommunikatsioonis ja töökuulutuste juures.

Žürii lähtub esitatud konkursitööde hindamisel viiest kriteeriumist: selge ja fokusseeritud tööandja brändi positsioneering; ettevõtte identiteedi ning sisemise ja välise kuvandi identsus; kas ettevõtte tegevused toetavad tööandja brändi positsioneeringut; kas viis, kuidas ettevõtte viib kavandatud tegevusi ellu, toetab tööandja brändi positsioneeringut; ettevõtte töötajate rahuolu tase.

Täna avalikustame, kes on auväärt 5 žüriiliiget, kellele seekord on raske koorem õlgadele pandud valida parimatest parimad.

1. Lauri Tabur, Pindi Kinnisvara AS tegevjuht. Kusjuures, Lauril on ka võitjatunne selge, sest võitis Sisekaitseakadeemia juhina just selle sama konkursi kandes tiitlit „Unistuste tööandja 2013“

2. Anneli Ohvril, kes on EV 100 turundus- ja kommunikatsioonijuht.

3. Häli Mändmaa, LHV Pank AS personalijuht, kes on samuti antud konkursi võiduvilju maitsta saanud võites tiitli eelmisel aastal. LHV Pank AS kannab tiitlit „Unistuste tööandja 2014“.

4. Ene Olle, PARE tegevjuht

5. Renita Käsper, CV Keskuse värbamisosakonna juht

Tutvu täpsemalt „Unistuste tööandja 2016“ uuringu ja konkursiga siin. Konkursile saab kandideerida kuni 30.novembrini 2015.a.