Enamus neist ei eelda organisatsioonilt suurt rahalist panust, pigem soovi inimesi nende vajadustes märgata:

Unistuste tööandjad:
1. Võimaldavad töötajatele töökohal tasuta lastehoidu, et töötajad ei peaks tööle tulles muretsema, kuhu lapsed saata. (Sisekaitseakadeemia)

2. Pakuvad kiirematel perioodidel töö juures tasuta puuvilju ja massaazi, et säästa töötajaid majast välja jooksmisest ja hoida nad värsked. (PricewaterhouseCoopers)

3. Korraldavad töötajatele koos peredega tasuta tantsukursusi ja muid meelelahtuslikke ühisüritusi. (Sisekaitseakadeemia. LHV)

4. Pakuvad kas tasuta või soodushinnaga spordisaalide ja ujalate kasutust.

5. Integreerivad töötajate motivatsioonisüsteemi sagedased välismaa reisid põnevatesse kohtadesse täiendõppe eesmärgil. (AHHAA keskus)

6. Kaasavad kõigi tasemete töötajaid ettevõtte arenguotsuste juurde ja lasevad neil oma värsekeid ideid ka ellu viia. (LHV)

7. Pakuvad noortele stipendiume ja tagavad kindla arengumudeli ettevõtte sees. (Statoil)

8. Korraldavad regulaarseid kohtumisi/seminare huvitavate inimestega. (LHV)

9. Panustavad teadlikult stiilsesse innovatiivsesse ja kaasaegsesse kontorisse, kuhu lubavad lisaks töötajatele ka nende lemmikloomi. (Pipedrive)

10. Loovad meeskonna eri rahvusest ja kultuuritaustaga inimestest üle kogu maailma, pakkudes motivatsioonisüsteemi osana töist reisimisvõimalust maailma eri paikadesse. (Pipedrive)

11. Tunnustavad töötajaid erinevate edetabelite alusel.

12. Väärtustavad töötaja puhke- ja tööaja tasakaalu: lubavad töötajaid koju tööle, pakuvad palgalisi puhkepäevi ja premeerivad ületunde suvise pikema puhkusega.

Kui sinu ettevõttes tehakse midagi veelgi lahedamat, kirjuta sellest kommentaaridesse, et ka sinu tööandja saaks kandideerida Unistuste Tööandjaks 2017.