Taani on üks Euroopa madalaima iibega riike, 1,7 lapsega ühe naise kohta. Nii kasutabki reisifirma oma turunduses seda ära ja kutsub inimesi reisima, et lapsi saada.

Seekord loodavad nad, et tulevased vanavanemad saadavad oma lapsed reisile panustades ise vaid 25 taani krooni (3,74 dollarit) ning firma omalt poolt annab 1000 taani krooni (149 dollarit) ulatuses reisipaketi allahindlust .

„Tee seda oma ema jaoks" tähendab siis, et vanavanemad tuletaksid oma lastele meelde, et nad soovivad lapselapsi.

„Meie heaolu ja Spiesi tulevik on täna ohus. Kes aga kõige enam kannatavad on need tänased emad, kes ei saa kunagi vanaemaks," on kirjas kampaania veebilehel.

Videoreklaamis on muuhulgas näha hallipäist naist istumas üksinda pargis või vaatamas üksi tühjas kodus fotoalbumit.

„Saada oma laps aktiivsele puhkusereisile ja saa üheksa kuu pärast lapselaps." Lubab video.

Ettevõtte turundusjuht ütles CNBCle, et tegemist on tõsise teemaga, aga kampaania on siiski tehtud humoorikas võtmes. Ühiskonna tähelepanu on garanteeritud.

Spiesi koduleht väidab aga, et päikeselises kohas aktiivselt veedetud puhkus tõstab sugulisse vahekorda astumise tõenäosust 51%. Kui aga koos partneriga koos trenni teed, siis on tung isegi suurem, räägitakse kampaania videos.

Eelmisel aastal tegi sama firma kampaania „Tee seda Taani jaoks", kus loositi välja auhindu nende emade vahel, kes suutsid tõestada, et laps oli eostatud just nende firma poolt organiseeritud reisil.

Seekord pannakse iga reisi alla 1000 taani krooni. Eeldatakse, et suur osa kampaania raames reisivatest inimestest lähevad Mallorcasse, Kanaari saartele, Kreekasse või Türki.

Kõik taanlased võivad kampaaniast osa võtta, peaasi, et väljumine toimuks Taanist.