Alustame pronksmunadest. Trükireklaami pronksmuna läks Indigo reklaamiagentuurile, kes tegi töö PC Kaubamajale.

Sotsiaalreklaami pronksise koha sai DDB Eesti Eesti Raudteele tehtud kampaaniaga.

Välireklaami pronks kuulus Division McCann-Ericsonile, kelle jaoks 3. Kuldmunade jagamine oli eriti edukas.

Telereklaami pronksi võitis Kontuur Leo Burnett Hansapangale tehtud reklaamiga, mille AD oli Henri Jääger ja copywriter Kaido Veermäe.

Raadioreklaami pronks läks samuti Leo Burnettile, kliendiks seekord Radiolinja. Loojateks Kaido Veermäe ja Aleksander Smirnov.

Hõbemunad - Division viis koju enim hõbedat

Trükireklaami hõbemuna. Räägitakse, et siin elus on kõige tähtsam jääda iseendaks. Just seda mõtet hõiskasid välja ka Hansapank ja Division McCann-Erickson. Täpsemalt soovitati pension varakult kasvama panna, et vanaduspõlves ei peaks oma harjumustes ega mõttemallides mitte mingisuguseid järeleandmisi tegema. Olge siis valmis, et juba mõnekümne aasta pärast näeme tänavapildis kollaste prillide ja hokisärgiga vanaemasid ja ruladel kruiisivaid papisid.

Sotsiaalreklaami hõbemuna. Erkit ja Seržot tead? 2000 aastal sündis ka sõnakolmik, mida siiamaani terava keelega veebikommentaatorid irooniliselt igapäevaselt kasutavad. Muidugi käib jutt integratsiooni propageerivast kampaaniast "Palju toredaid inimesi". Avatud Eesti fondi tellitud meeldejääva reklaami tegi valmis Indigo reklaamiagentuur.

Välireklaami hõbeda viis koju jälle Division McCann-Ericson. Kliendiks Saku Õlletehas.

Telereklaami hõbegi läks vanale tuttavale Division McCann-Ericsonile. Eesti Mobiiltelefonile tehtud reklaami nimi on "Beebi". Lühike ja lihtne.

Raadioraklaami alal võitis hõbemuna Vatson&Vatson ning nende Ericsonile tehtud "värinalarm".

Kuldmunad: Kõik munad erinevate agentuuride korvi

Trükireklaami kuldmuna. Aasta ühe silmapaistvama reklaami auhind läheb DDB Eesti loodud printreklaamile, millega teatati rahvale rõõmusõnumit - Fazeri uus ja eriti värske Homne leib on kohal ja paneb sööjate kõhud naeratama. Visuaal näitas meile naeratava näo ja kõhuga Buddhat. Võib vabalt juhtuda, et see karakter külastab veel tänagi mõne tollal lapsepõlve nautinud inimese õudusunenägusid.

Sotsiaalreklaami kuldmuna läks Idea AD-le, kes tegi reklaami Eesti Päevalehele. Reklaami sisuks pisarat välja kiskuv lühilugu väikesest tüdrukust, kes peab veetma jõulud haiglaseinte vahel.

Välireklaami kuldmuna võitis Division McCann-Ericson Estonian Airile tehtud "mugavam" kampaaniaga. Peategelasteks Karlsson ja Superman.

Telereklaami kuldmuna. Elvis on elus ja Kontuur Leo Burnett palkas ta Radiolinja teleklipi peaossa. Ei ole ime, et kuulus peaosaline teenis reklaamile Kuldmuna. Klipis saame teada, et kondoomid maksid tollal 1 krooni, Jaan Rekkor on habemeta absoluutselt võõras ja mobiilikõnede minut maksis Radiolinja kliendile igasse võrku 2,95 Eesti krooni. Eurodes teeb see 19 senti (preservatiivide hinnaks kujuneks arvutuste kohaselt 6 senti). Loovjuhtidena tõid Elvise Eestisse Kontuur Leo Burnetti tandem Kaido Veermäe ja Henri Jääger. (Vaata reklaami artikli päisest).

Raadioreklaami kuldne muna läks seekord Indigo reklaamile, kes tegi selle PC Kaubamajale.

Kui esimesel kuldmuna aastal oligi vaid viis kategooriat, siis ajaga hakkas neid aina juurde tekkima. Nii näiteks võitis pakendikujunduse arvestuses kuldmuna Division McCann-Ericson. Kliendiks oli Saku Õlletehas. Firmagraafika osas aga Tank, kes tegi töö Kohvirecordsi heaks.

Niisiis võitis tol aastal Division 2 kuldmuna, lisaks veel neli hõbemuna ja kaks pronksi. Teine edukas agentuur oli Leo Burnett ühe kulla ja kolme pronksiga. Indigo osaks jäi kuld, hõbe ja pronks.