Ehitajate teel spordiklubi Arctic ja Tallinna Loomaaia vahel asuva 7250-ruutmeetrise kinnistu sihtotstarve on ärimaa ja sinna saab ehitada neljakorruselise hoone.

1Partner Kinnisvara turundusjuht Ragnar Everest ütles, et kinnistu asub suurepärases kohas, kus loomaaia piirkonna looduslik keskkond on ühendatud kõrgetasemelise, kuid mitte pealetükkiva infrastruktuuriga. "Tallinnas ei ole just palju samaväärseid müügis olevaid kinnistuid," leidis Everest.

Kinnistu muudab potentsiaalsete ostuhuvilistele kindlasti atraktiivseks hea asukoht ja esteetiline keskkond. "Kinnistu asub kesklinnast kümneminutilise autosõidu kaugusel suure tee vahetus läheduses, kuhu on tagatud probleemideta juurdepääs ka ühistranspordiga," märkis Everest.

Müüki pandud kinnistu asub kiiresti arenevas ja perspektiivses kohas, kuhu on lähiajal moodustumas piirkonna üks väheseid omaette ärikeskkondi.
"Piirkond on küll alles välja kujunemas, ent kõik infrastruktuurid on seal juba praegu olemas," nentis Everest.

Müügis oleva kinnistu läheduses paiknevad vaid uued hooned ja ettevõtted, aga ka näiteks mainekas spordiklubi Arctic Sport. "Lähiümbrusesse ei tule kindlasti kõrghoonestust," kinnitas Everest.

1Partner Kinnisvara teatel saab kinnistu ostmiseks teha pakkumisi 28. veebruari kella 10-ni.
Pakkumine tuleb esitada hiljemalt 1Partner Kinnisvara Tallinn OÜ-le (Tallinn, Rävala pst 3, III korrus) kirjalikult kinnises ümbrikus, millele on märgitud "Ehitajate tee 114A kinnistu". Pakkumised avatakse 28. veebruaril kell 10.15.