Jeff Bezos

Vara väärtus: 110 miljardit dollarit

Tükk aega enne Amazoni asutamist töötas Bezos Mcdonald'sis kokana. Ta töötas kiirtoidukohas 16-aastasena ja on hiljem öelnud, et sai sealt oma äri jaoks väga olulise õppetunni: liigutada asju kiirelt kliendi ja tellija vahel.

Bill Gates

Vara väärtus: 102,2 miljardit dollarit

Microsofti asutaja Bill Gates töötas keskkoolis programmeerijana. Ta läks hiljem Harvardi ülikooli õppima, kuid kukkus sealt välja. Nüüd on ta üks maailma rikkamaid inimesi ja keskendub heategevusele.

Warren Buffett

Vara väärtus: 77,6 miljardit dollarit

Buffett hakkas oma äriipeeriumit ehitama väga noores eas. 13-aastasena hakkas ta ajalehti laiali vedama. Teismelisena oli ta kaasasutaja ettevõttes, mis teenis raha löökkuulimasinatega. Ta pani esimese masina üles juuksurisalongi ja teenis raha inimeste pealt, kes sellega mängisid.

Oprah Winfrey

Vara väärtus: 2,6 miljardit dollarit

Winfrey esimene töökoht oli toidupoes müüjana. 16-aastasena sai ta aga tööle kohalikku raadiojaama uudistelugejana ja siis sai alguse ka tema tõus meedias.

Michael Bloomberg

Vara väärtus: 55,5 miljardit dollarit

Bloomberg, kes on tuntud poliitiku ja ärimehena, alustas oma karjääri autoparkijana.

Steve Jobs

Vara väärtus (surma hetkel 2011. aastal): 10,2 miljardit dollarit

Jobs veetis 12-aastasena oma suve konveierliini töötajana infotehnoloogiafirmas HP. Seal kohtas Jobs Steve Wozniaki, kellega ta asutas hiljem Apple'i.

George Lucas

Vara väärtus: 6,2 miljardit dollarit

„Star Warsi" filmiseeria looja George Lucas alustas filminduses varakult, kuid tagasihoidlikult. Esimene töökoht oli tal USA sõjaväes, kus ta oli õpetaja abi ja koolitas kaameramehi.