Konkursi peapreemia sai arhitekt Hindrek Kesler. Tellija auhinna sai Luku-Expert OÜ, konstruktori auhinna Ago-Allan Kuddu, ehitaja auhinna Ahti Väin Konsult OÜ, betooni auhinna AS E-Betoonelement.

“See on hoone, mis torkab linnapildis silma oma keskkonda sobivuse poolest. Paiknedes kivist hoonete vahel, sulandub perfektne betoonkuubik tänavavööndisse viisil, mis ei tekita mingisuguseid vastuväiteid. Hoone konstruktiivne loogika on kooskõlas arhitektuuriga ja ka detaililahendus on iseloomulik just nimelt betoonehitisele,” selgitas žürii.

Ehitaja eriauhind läks AS-ile Eesti Ehitus — Muuga sadama Veose ja Vilja tn. vahelise viadukti ehitamise eest.

181 meetri pikkune viadukt on huvitav plaanilise lahenduse poolest, selgitas žürii. Kaheviraažiline, erinevate kallete ja raadiustega sild on Eestis unikaalne. Viadukt Muuga sadamas pälvis eriauhinna insenertehnilise teostuse eest.

Tellija eriauhinna sai Viimsi vald Viimsi Keskkooli hoone eest. Žüriile jättis hea mulje hästi eksponeeritud konstruktiivse raudbetooni kasutamine, eriti hoonesisestes konstruktsioonides. Samuti mõjuvad hästi AS-i Lasbet valmistatud raudkloriidiga töödeldud seinapaneelid.