"Möödunud aasta oli üldse ootamatu selles mõttes, et meil oli mitmeid ühekordseid, erakordseid projekte käsil, nagu näiteks investeering Tallinna tehasesse, mis muidugi tõi sellise näitajate olulise muutumise. Tootmine ise meie jaoks ja kõik mis läheb eksporti oli meie jaoks väga teistmoodi," ütles Sepp.

Mullu võttis Ericsson elektroonikakomponentide tootjalt Elcoteqilt üles osa tootmist Tallinnas 469 miljoni krooni eest. Samuti hakkas ta tootma 4G seadmeid. Ericsson ekspordib kogu toodangu.

"Selles valguses oli üllatav, et tuleb selline auhindade sadu, aga muidugi arvan, et see aasta oli ka seda väärt. See on tunnustus klientidele ja meie inimestele, kes selle üldse võimalikuks tegid," tähendas Sepp.

Ta ütles, et sel aastal on tehast moderniseeritud ja sellesse juurde ehitatud. Me tõesti toodame kõige viimase põlvkonna mobiilsideseadmeid seal täna.

"Kui vaadata teisi mobiilside- ja IT ettevõtteid, siis see konkreetne tsükli osa on vähem puudutanud meid. Ja ma loodan, et see tuleb inimese põhivajadusest suhelda," rääkis ta sellest, miks surutis pole seda valdkonda väga räsinud.