Teise koha pälvis Tarvo Sarapuu Reval Hotell Olümpiast ning kolmanda koha sai samuti Carmen Cateringi esindanud Janek Kallavus.

FoodFestil peetud meistrivõistluste finaalvoorus osales 11 tippkelnerit: Aron Rahu restoranist Karl Friedrich; Tarvo Sarapuu, Silver Tamm,Stanislav Soloviev Reval Hotell Olümpiast; Jaanus Vabi restoranist Kolm Õde; Toomas Lillemets, Janek Kallavus, Mihkel Mägi Carmen Cateringist; Heiko Hiller ja Kristjan Ige restoranist Balthasar ja Paap Pihelgas Haapsalu kutsehariduskeskusest.

Võistlus koosnes teoreetilisest testist, lauakatmisest, teenindamisest ja oma töö kaitsmisest kohtunike ees. Võistlejatel tuli näidata oma oskuseid toidu ja veini sobitamisel, konjaki serveerimisel, uudsena oli lõppvooru lisatud flambeerimine ehk joogi efektne põlema panemine.

Töid hindasid Allan Vainu ja Urmas Vunk ettevõttest Teie Kelner, Raine Jylhä Helsinki Culinaarischoolist, Raivo Saaremets firmast Fee Catering, Margus Linkgreim Carmen Cateringist, Peep Peetersoo Hotell Pärnust ning Ritta Roossaar AG Toitlustusest.

Kogu võistlusteks vajaminev oli korraldajate poolt ette antud: lauad-toolid, laudlinad, lillekompositsiooni materjal, nõud, serveerimisvahendid, veinid, roogade valik menüüs jpm. Kohapeal tuli võistlusülesanded täites kasutada kätteõpitud oskusi ja harjutatud vilumust.

Aasta Kelneri valmise konkursi korraldajad olid Eesti kelnerite ja ettekandjate liit, Eesti hotellide ja restoranide liit, Eesti hotelli- ja turismimajanduse erakool ning messi korraldaja Profexpo OÜ.

Aasta Kelner tiitlivõitjad läbi aegade:

1995 Margus Linkgreim
1996 Margus Linkgreim
1997 Angeli Jurs
1998 Argo Koppa
1999 Evely Kalberg
2000 Üllar Niitav
2001 Kristel Allikajaka
2002 Heiko Hiller
2003 Kärolin Metsanurm
2004 Jaanus Savisto
2005 Toomas Lillemets