Teise koha pälvis Alan Kiil M/S Tallinki restoranist ning kolmanda koha auhinna võitis Veiko Ruukel restoranist Pegasus.

Eesti peakokkade ühenduse tegevjuhi Ene Ojaveski sõnul oli kohtunike otsus üksmeelne, ent selleni oli raske jõuda, sest kindlat liidrit ei olnud praktiliselt lõpuni.

Eelvõistluste alusel pääses parima koka lõppvooru seitse finalisti. Finaalis tuli osavõtjatel viie tunni jooksul valmistada kuus portsjonit á la carte eelrooga, kasutades põhitoorainena ahvenat, pearooga kasutades põhitoorainena veisefileed ja desserti kasutades põhitoorainena tumedat šokolaadi.

Christen Agu võidutöö menüü oli järgmine:

Eelroog: Tomati- apteegitilli cappucino, ahvena-spargli rulliga
Pearoog: Sinepi-linaseemne tornedos, pastinaagi-porgandi vaibal,
mustsõstra-peedi kastmega
Dessert: Ploomi-õuna tartar, ingveri-tuille õllekastmega

Finaalüritusel osalesid veel Juhan Heinsalu Laulasmaa Spa restoranist, Andrei Korobjak restoranist Egoist, Oleg Sõtšov Savoy Boutique Hotelli restoranist ning Nikita Tšunihhin restoranist Ö. 

Aasta Kokk 2006 on 12. korda toimuv eesti kööki, restoranikultuuri ja toitu edendav üritus, mille korraldajateks on Eesti peakokkade ühendus ja messi korraldaja Profexpo OÜ. FoodFest on Eesti suurim toiduala eri sektoreid ühendav erialamess. Tänavusel messil oli eksponenti ja programmis osalejat.  Esmakordselt on messil esindatud Eesti suurimaid toiduettevõtteid ühendav toiduliit, kelle egiidi all osaleb üheskoos 28 ettevõtet. Messi käigus toimuvad toiduainetööstuse ja -teeninduse aasta oluliseimad konkursid ja nende võitjate väljakuulutamine.