Kuigi tellimused vähenesid seitsme protsendi võrra 9,3 miljardi dollarini, suurendas ettevõtte müügitulu  10,2 miljardi dollarini. Tegevustulud ja amortisatsioonieelne tegevuskasum kasvasid vastavalt 19 protsendi ja 6 protsendi võrra ning kontserni kasum kasvas 16 protsenti.

“Jätkub ABB tasakaalustatud geograafilise ja äritegevuse portfellist tulenev positiivne mõju ettevõtte tulemustele," rääkis numbrite tagamaast ABB tegevjuht Joe Hogan.

"Tellimused kasvasid võtmetähtsusega valdkondades ja piirkondades, sealhulgas Hiinas. Enamikes ABB tootevaldkondadest järjestikuste tellimuste maht võrreldes käesoleva aasta esimese kvartaliga kasvas.”

Et säilitada vaatamata ebakindlatele turutingimustele kasumlikkust, tuli Hogani sõnul tegeleda ka kulude vähendamisega.

Hogan ütles, et ABB väljavaated ülejäänud aastale jäävad samaks esimese kvartali lõpus väljaöelduga.
Ta lisas, et ettevõte keskendub endiselt kulude ja kasvu tasakaalustamisele.
"Oleme veendunud, et meie äritegevuse ja regionaalse kohaloleku tasakaal pakub ettevõttele jätkuvalt kasumliku kasvu võimalusi," märkis ta.

ABB on ülemaailmne tehnoloogialiider energeetika ja automaatika valdkonnas, mille kliendid on infrastruktuuri- ja tööstusettevõtted. ABB tehnoloogiad aitavad klientidel vähendada tootmisega seotud keskkonnamõjusid.

ABB kontsern annab tööd ligi 145 000-le inimesele umbes sajas riigis.

Eestis tegutseb ABB alates 1992. aastast.
ABB on pälvinud neli korda (2007-2009, 2011) Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse poolt välja antava „Aasta Välisinvestori“ auhinna ning korra (2008) Eesti parimale ettevõttele määratava „Ettevõtluse Auhinna“.