„Adcash alustas oma tegevust Õismäe korteri köögis, kasvades Thomase juhtimisel kiiresti üheks Eesti edukamaks infotehnoloogia ettevõtteks. Adcash konkureerib maailma suurimate tehnoloogiahiidudega nii klientide kui ka talentide nimel. Jätkame investeerimist innovatsiooni, tipptasemel tehnoloogiasse ja meeskonda ning töötame selle nimel, et muuta digireklaamituru senist toimimist,“ ütles Adcashi tegevjuht Priit Viru.

„Senisest veelgi enam keskendume internetireklaami turu läbipaistvuse parandamisele ja reklaamipettuste vastu võitlemisele. Adcashi fookuses on jätkuvalt masinõppe edasiarendamine ning agiilsete juhtimispõhimõtete rakendamine kogu organisatsioonis,“ lisas Priit Viru.

Priit Viru võtab üle Adcashi juhtimise ja jätkab tööd emaettevõtte Webinfluence grupi finantsjuhina. Priit Viru on viimased neli aastat töötanud nii Adcashi kui ka Webinfluence grupi finantsjuhi ning juhatuse liikmena. Varem on Viru juhtinud Deloitte finantsnõustamise osakonda, töötanud strateegiakonsultandina Excedeas ning nõustanud ettevõtete ühinemise ja ülevõtmise tehinguid Eestis.

Adcashi asutaja ja senine tegevjuht Thomas Padovani juhtis ettevõtet 11 aastat ning jätkab presidendina Webinfluence grupis, kuhu kuulub ka Adcash. Webinfluence grupi presidendina on Padovani eesmärk grupi strateegiline juhtimine, investeerimisvõimaluste leidmine ja gruppi kuuluvate ettevõtete tegevjuhtkonna toetamine.