Aaviksoo jätkab Guardtime'i kõrval tööd Viveo Tervisekindlustuse juhina. Kaht firmat ühendab rahvusvaheline strateegiline huvi edendada Guardtime'i küberturva-tehnoloogiat, sh tervisekindlustuse valdkonnas.

Aaviksoo eesmärk Guardtime'is on tuua ettevõttesse oma rahvusvaheline kompetents ja teadmised e-tervise alal ning aidata kaasa valdkonna arengule firmas.

Guardtime'i juhi Martin Ruubeli sõnul on oluline jätkata nii Eestis kui ka rahvusvahelisel maastikul blockchain-lahenduste tutvustamist, et selgitada selle võimalusi ja kasu finantsvaldkonnas ja teistes sektorites.

“Ainuüksi Eestis katab blockchain-tehnoloogia täna valdavat osa meie e-teenustest, alates e-Äriregistrist kuni Digiloo ja Riigi Teatajani.”

Ain Aaviksoo on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna (MD) ja Harvardi ülikooli (MPH) ning töötanud Maailmapangas, Poliitikauuringute Keskuses PRAXIS, Webmedias (Nortal), Viveo Tervisekindlustuses ja sotsiaalministeeriumis IT asekantslerina.

Guardtime on Eestis asutatud, maailma suurim blockchain-põhiste küberturvalisuse lahenduste looja.

Tänu oma ülesehitusele võimaldab see tehnoloogia säilitada digiandmete muudatuse ajalugu, tuvastada kohe, kes ja millal on digiandmeid muutnud, ning kasutada neid võimalusi suure hulga andmete puhul ruttu ja korraga.

Guardtime teeb koostööd nimekate rahvusvaheliste institutsioonidega nagu maailma suurim kaitsetööstusettevõte Lockheed Martin, USA sõjavägi, tehnoloogiaettevõte Ericsson jt.