Paljud eestimaalased on oodanud pikisilmi Sports Directi tulekut Eestisse. Nüüd on see päev ukse ees. Tegemist on ka ühega neist vähestest kauplustest, mis juba valmis on - avatagu uksed juba täna.

Ülemiste keskuse tegevjuhi Guido Pärnitsa sõnul käib praegu kibekiire töö, mis vältab 24/7. Ehitamise ja kaupluste üles seadmisega on seotud tuhatkond inimest.  Ehkki kogenematu inimene võib öelda, et kahe päevaga siin tööd küll valmis ei jõua, ütleb Pärnits rahulikult, et 23. oktooriks on kõik korras.

Uue osa planeerimine hakkas pihta juba 2006. aastal. Juba siis mõeldi, et mida edasi teha võiks. Parkimisplats oli aga linna käes ning läbirääkimised võtsid aega. Sisse sõitis ka masu, mis tegelikult oli isegi hea.

„Majanduskriis pani plaani seisma ning see oli kainestav. Muidu oleks me võib-olla 10 000 ruutmeetrit juurdegi planeerinud, mida oleks täna keeruline rentnikega täita," ütles Pärnits.

Ülemiste keskus on tõesti praegu nagu sipelgapesa, inimesed teevad kõik selleks, et avades oleks kõik tip-top. Ühes poes pannakse veel põrandat, teises tõmmatakse juba mannekeenile pükse jalga, toitlustusasutused paigaldavad köögitehnikat. Üks oluline söögikoht Lido avab oma uksed siiski alles jaanuaris.

Lisaks Sports Directile on üheks täiesti uueks brändiks Eestis ka Superdry Store, mis peaks tõelistele moefännidele tuttav olema. See on viimase aja kuum sõna Suurbritannias.

Videost saad teada muuhulgas, kuidas Ülemiste keskus rentnikuid leiab ning kas igaüks ikka saab löögile.
Hea lugeja, vaata ise, milline töö veel kaks päeva enne avamist käib.