Eestlastele teeb reisi mugavamaks ka fakt, et Ukraina on loobunud tähtajatult viisanõudest Euroopa Liidu kodanikele, on kirjas Delfile saadetud pressiteates.

Esialgu lendab Air Baltic Odessasse kolm korda nädalas: teisipäeval, neljapäeval ja laupäeval. Üks ots koos lennujaamamaksudega maksab 61 latti (u. 1370 krooni), ent internetist ostetud pilet vaid 41 latti (u. 920 krooni). Pileteid saab osta alates 12. juulist.

Air Baltic kasutab Odessa liinil lennukit Fokker 50. Lend vältab kolm tundi ja 10 minutit.

Air Baltic Corporation asutati 1995. aastal. Ettevõtte peamised aktsionärid on Läti riik (52,6%) ja SAS AB (47,2%). 2004. aastal oli Air Balticu tegevustulu 51,6 miljonit latti (1,16 miljardit krooni) ning reisijate arv 589 288. Praegu teenindab Air Baltic otselende Riiast ja Vilniusest.

Riiast lendab Air Baltic järgmistesse sihtkohtadesse: Amsterdam, Barcelona, Berliin, Brüssel, Köln, Kopenhaagen, Dublin, Hamburg, Helsingi, Istanbul, Kiiev, London, Manchester, Milano, Minsk, Moskva, München, Oslo, Pariis, Stockholm, Peterburi, Stuttgart, Tallinn, Viin ja Vilnius.

Vilniusest pakub Air Baltic otselende Berliini, Kopenhaagenisse, Dublinisse, Hamburgi, Helsingisse, Londonisse, Münchenisse, Oslosse, Riiga, Tallinna ja Viini.