“Talvist lennuplaani ette valmistades võtsime arvesse reisijate soove,” ütles Airbalticu president Bertolt Flick. “Me pakume rohkem otselende ja suuremat lendude arvu, samuti madalamaid hindu. Loodame, et reisijad võtavad need muudatused positiivselt vastu ning et need edendavad lennureiside kasvu Balti piirkonnas.”

Tallinna ja Vilniuse vahel lendab Airbaltic talvel kolm korda tööpäevas ning ühe korra pühapäeviti, vähendades oluliselt ärireiside ajakulu Leedu ja Eesti vahel. Lisaks kavandab Airbaltic kuus korda nädalas Vilniusest väljuvate otselendude alustamist Stockholmi. Ühe otsa pilet koos maksudega algab 76 Läti latist (u. 1710 EEK).

Suur muudatus Riiast startivate lendude puhul on seotud liini avamisega Ukraina tööstuslinna Dnepropetrovskisse. 31. oktoobril algavad lennud väljuvad kolm korda nädalas, esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti.

Ühtlasi on talvel oodata mitmeid lisalende populaarsetesse sihtlinnadesse. Airbaltic hakkab lendama Riiast Oslosse üheksa korda nädalas: iga päev (välja arvatud laupäeviti), sh. kaks lendu esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti.

Firmatihendas ka Riia-Pariis lende. Sellel liinil lendab firma nüüd neli korda nädalas, teisipäeviti, neljapäeviti, laupäeviti ja pühapäeviti. Tulenevalt kõrgest nõudlusest jõulude ja uue aasta paiku lisatakse nii Riiast kui Vilniusest Dublinisse väljuvaid lende. Samas lõpetatakse aga lennud Riia-Stuttgarti liinil.

Eeloleval talvel täieneb airBalticu lennukipark veel kahe Fokker-50 lennukiga, mille “koduks” saab Vilniuse lennuväli.