"Auhind annab jätkuvalt tunnistust sellest, et meie teenused on kõrgel tasemel. Peamine põhjus selleks on kindlasti kliendid, kelle soove püüame maksimaalselt arvestada ning oma teenuseid järjest paremaks muuta," märkis SEB Eesti Ühispanga e-Teenuste osakonna juhtaja Ragnar Toomla. "Kogu maailma e-pangandus seisab praegu teelahkmel - kasvav küberkuritegevus seab ohtu teenuste tuleviku. Õnneks on ka siin Eesti muust maailmast sammu jagu ees ning järjest kasvav ID-kaardi ja Mobiil-ID kasutajate arv aitab ka meie e-teenuste turvalisuse viia kõrgeimale tasemele maailmas."

Parima internetipanga selgitamisel hinnati kriteeriume nagu uute klientide leidmise strateegia tugevus ja klientide arvu kasv, edukus klientide teenindamisel internetis, pakutavate teenuste valik, reaalsed tulemused internetiteenuste pakkumisel ning kujundus ja funktsionaalsus.

Konkursil osalenuid hindasid lisaks Global Finance toimetajatele maailmatasemel spetsialistid firmast Tata Consultancy Services Ltd. Lisainfot leiab ajakirja Global Finance kodulehel http://www.gfmag.com/index.php?idPage=558.

SEB Eesti Ühispanga internetipanka on esile tõstetud ka varem. 2005. ja 2006. aastal Metasite Business Solutionsi poolt läbi viidud Balti internetipankade uuringus tunnistati U-Net samuti Eesti parimaks internetipangaks.