Eesti Meedia juhatuse esimees Mart Kadastik ütles BNS-le, et Ajakirjade Kirjastuse vastu on Soome poolt ka varem huvi ilmutatud.

"Oleme pidanud läbirääkimisi nii Yhtyneet Kuvalehdet grupiga kui Helsingin Mediaga. Praegu saab rääkida Helsingin Media huvist meie vastu," ütles Kadastik BNS-le.

Kadastik märkis, et Eesti Meedia huviks oleks kaasata gruppi professionaalne ajakirjade kirjastaja, kellel on kogemused ja võimalused oma keti efekti ja sünergiat siin ära kasutada.

Tema sõnul ei ole kõne all mitte Ajakirjade Kirjastuse poolt väljaantavate ajakirjade müük soomlastele, vaid koostöö ühtse kirjastusgrupina.

"Ma ei oska aga täna veel öelda, et see mingit konkreetset väljundit omaks, midagi ei ole veel otsustatud," rääkis Kadastik.

"Samas ei saa välistada, et mingil hetkel see koostöö sünnib ja Ajakirjade Kirjastus saab selle sammu võrra tugevamaks," lisas ta.

Ajakirjade Kirjastus annab välja ajakirju Kroonika, Eesti Naine, Kodukiri, Stiil, Pere ja Kodu, Luup, Stiina ja Tervis. Möödunud aasta algul lõpetas kirjastus ajakirja Favoriit väljaandmise.

Baltic News Service