Ettevõte koostab testi, mis tuleb vastajal ära teha. Seejärel saab valida platvormil oma sihtrühma ning määrata tasu. Süsteem edastab testi valitud sihtgrupile, kes selle sooritab ning kuu lõpus laekub testi sooritanud isiku kontole summa, mis ta on selle kuu jooksul teeninud.

See on hea võimalus neile, kes soovivad teenida lisaraha. “Kriisiolukorras on lisaraha teenimise võimalused eriti olulised, kuna tänases olukorras võib veel palju muutuda,” rääkis Sharewelli tegevjuht Sten Kreisberg. Testid on tavaliselt 5–20 minutit pikad, kuid võib juhtuda, et testija satub valimisse, kus tuleb sooritada ka tunnipikkust testi.

Lühikese testi täitmise eest on võimalik teenida 1–5 eurot, pikemate uuringutega võib teenida kuni 50 eurot. Iga test on ainulaadne ja osalejatele saadetakse täpne info osalemise ja tasu saamise kohta. Kõik soovijad saavad end testijaks registreerida Sharewelli kodulehel.

Sharewell jõudis Ajujahi 2019/2020. võistluse kümne parima ettevõtte hulka. Ettevõtte meeskond koosneb Igor Murujevist, kes vastutab lahenduse tehnilise poole eest ning Sten Kreisbergist, kes vastutab müügi ja turunduse eest.

Sharewell on platvorm, mis aitab kiiremini ja kergemini leida oma uuele arendusele sobivad testkasutajaid, kes oleksid võõrad, kuid samas sihtgruppi sobivad. Sharewell platformis saab koostada vajalikud küsimustiku, lisada pilte või teste, millele testkasutajad vastavad.

Küsimustik edastatakse valitule sihtgrupile, mis on eelnevalt kasutaja poolt koostatud. Vastamiseks saab panna limiteeritud aja, mis annab võimaluse koostajal saada soovitud ajaks vastused. testijal on vaja, et vastused oleksid adekvaatsed, ning seetõttu platform selekteerib välja automaatselt ebakorrektsed vastused, mis ei vasta etteantud parameetritele.

Hetkel valitseb olukord, kus saadetakse küsimustik oma tuttavatele sotsiaalmeedia vahendusel ning vastuste saamine võtab nädalaid. Sharewellis saab teha küsimustiku paari minutiga ja paari päeva pärast on vastused olemas.